Ngagem bagian tina mesin casting kontinyu

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

aliran prosés utama nyaéta: ti molten steel ladle outflow, mimiti kana tundish nu, lajeng kana arc crystallizer, kabentuk dina crystallizer slab roller gerakan handap sapanjang busur, gerakan arc ku cooling semprot cai, nepi ka solidified lengkep atawa parsial, lajeng casting ka titik tangent horizontal kana mesin, lajeng nganggo seuneu motong stang slab motong panjangna, ti horisontal loading.My parusahaan produksi mesin casting kontinyu tina billet utamana boga, billet, taman billet.

"

"

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk