Tilu ngagiling rolling tinggi (kaku High)

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Roughing ngagiling pikeun produksi rupa steels
alat-alat produksi parusahaan utamana dipaké dina rolling ngagiling, alat-alat nu bisa ngahasilkeun bar, kawat, baja, strip baja, kaluaran ti 10.000 ton / taun ka 500.000 ton / taun:

"

cvfqf
fbwedvg
cvefq

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami