Stress pondok tinggi stiffness rolling ngagiling

Katerangan pondok:

  • Modél: 250-650
  • Bahan: baja tuang kualitas luhur
  • gilinding roll diaméterna: φ280-700
  • Katerangan produk: Steel rolling, smelting, casting, pemanasan, rolling mill, tungku frékuénsi panengah, mesin casting kontinyu, tungku pemanasan, roll


Rincian produk

Tag produk

Ciri struktur mékanis tina ngagiling garis stress pondokThe ngagiling garis stress pondok mangrupakeun jenis ngagiling stiffness tinggi, dina prosés rolling, gaya internal disababkeun ku gaya rolling shortens sapanjang sebaran loop stress unggal bagian bearing.Ngagiling utamana diwangun ku assembly Sistim roll, mékanisme adjustment gabungan roll, mékanisme adjustment axial, assembly rod tarikan jeung saterusna.Majelis sistem roll2 kalayan opat bantalan silinder pondok, umur bantalan panjang, kapasitas angkut ageung, tapi opat bantalan silinder pondok tiasa nanggung gaya radial, teu tiasa nanggung gaya axial, janten ogé bantalan bola kontak sudut dua kali dianggo pikeun nanggung gaya axial. , Salaku hasil tina opat kolom pondok cylindrical bearing ring luar bébas muncul, ku kituna bunderan bisa diatur dina beuheung roll, cingcin luar tiasa dina bearing beban munggaran, nyorong bearing dina beuheung roll jeung batin. ring, jeung roll bearing assembly jadi bearing sorangan ti assembly nu.Ieu bisa ditempo ti assembly nu bearing na bearing perumahan dina kaayaan stress alus, sarta alatanngagiling rollinggeus ngaleungitkeun screw tekanan dina beban kentel, éta adopts opat jajar bearing cylindrical pondok, nu ngajadikeun bearing tega stress seragam sarta ngurangan setrés, jadi hirup bearing nyata ningkat dibandingkeun jeung ngagiling.mékanisme adjustment AxialMékanisme disambungkeun ku gandeng universal ngaliwatan leungeun baju aci pikeun adjustment axial éksternal.Mékanismena gampang disaluyukeun sareng desain strukturna énggalYing.Pencét handap nut jeung gasket buleudNut mencét disambungkeun ka perumahan ku screw baku, nyaeta, nut mencét teu bisa muterkeun nu aya kaitannana ka perumahan.Nalika rod dasi rotates, nut handap drive korsi bearing naek na ragrag pikeun ngawujudkeun adjustment of gap roll.Nut mencét sahandapeun gaya hébat dina sakabéh bagian, sarta éta teu merenah pikeun ngaganti.Aya gesekan antara adjustment jeung gerakan relatif tina screw rod tarikan, jadi maké bahan tahan dipilih.Sanajan kitu, dibandingkeun jeung rod dasi, bahan nut kudu rada inferior ti bahan rod dasi kusabab pabrik basajan sarta volume leutik.Casting parunggu ieu dipaké pikeun mencét kacangan pikeun nyegah beungeut Tonjolan ti gluing.The gasket buleud ACTS salaku titik hinge ditéang jeung nut dipencet.Nalika rod tarikan kapaksa jadi aslant alatan adjustment axial of bearing perumahan atawa kasalahan instalasi, anu Pad buleud ngamungkinkeun sauntuyan leutik ayun tina rod tarikan ngurangan beban ujung bearing sarta ngaronjatkeun kahirupan bearing.Pad buleud kedah nyumponan sarat karasa sareng résistansi ngagem permukaan, janten 40C rN iM O dipilih salaku bahan pad buleud.5 roll seam mékanisme nyaluyukeunMékanisme nyaluyukeun gap roll dipaké pikeun nyaluyukeun ukuran gap roll.Kusabab stroke adjustment relatif leutik, sarta teu perlu disaluyukeun remen, jadi pamakéan manual atawa tekanan motor hidrolik handap, alat ngagunakeun rasio transmisi badag gear cacing jeung deceleration cacing, jadi ngahemat usaha, struktur kompak.Gambar 1 salaku diagram prinsip mékanisme adjustment gap roll, dilaksanakeun ku susunan cacing gear jeung cacing drive rod rotasi roll adjustment gap, nyaéta opat cacing kabayang engages jeung cacing panjang, unggal cacing gear jeung uas pikeun roll link konci sistem. , aci cacing dipasang dina gear ring jero jeung gear aci leungeun baju dua clutch toothed, bisa mencet handap, dina waktos anu sareng ogé bisa jadi tekanan sapihak, milih profil huntu of spline clutch huntu, huntu nu bisa lulus torsi gedé tur gampang pikeun meshing.Saatos adjustment mékanisme mencét, gear cacing sareng mékanisme transmisi cacing tiasa ngonci diri.

Ieu bisa ditempo ti mékanisme roller joint nyaluyukeun yén produk precision tinggi diala, runtah rolling diréduksi, sarta ngahasilkeun produk ngagiling ngaronjat alatan ngaleupaskeun screw mencét, salajengna pondok loop stress, sarta ngaronjatkeun rigidity nu. tina gilinding.

"

Tungtung luhur jeung handap tina rod tarikan dioperasikeun ku screws T ngawangun kalawan rotasi sabalikna, tungtung luhur rod tarikan ieu loyog jeung kotak gear cacing, sarta tungtung handap ieu loyog jeung basa leutik.Ieu disambungkeun jeung blok bearing luhur jeung handap pikeun ngaganti Gerbang ngagiling biasa pikeun nanggung gaya rolling, ngarojong beurat roller jeung mékanisme mencét, sarta ilubiung dina drive mencét pikeun ngawujudkeun adjustment.Therefore simetris, éta diperlukeun éta. rod tarikan kudu boga kakuatan tinggi, stiffness sarta kateguhan alus, bisa nahan beban bolak tur ngagem lalawanan, jadi rod tarikan kedah ngadopsi S34C r2N i2M O.By nganut struktur ieu, adjustment simetris kawujud, sarta garis rolling nyaeta tetep sarta invariable, supados adjustment, instalasi tur pamaliharaan tina pituduh jeung alat hansip pisan merenah, kacilakaan operasi sarta kacilakaan prosés nu ngurangan, sarta ngahasilkeun produk rengse tur laju operasi ngaronjat.Roll balancing deviceDue ka beurat maot. tina korsi bearing jeung roll luhur, aya gap antara screw rod tarikan jeung handap nut.If gap ieu teu ngaleungitkeun, lajeng dampak bakal lumangsung in gap nalika rolling, mangaruhan stiffness sakabeh pigura, jadi perlu ngagunakeun alat balancing pikeun nyaimbangkeun beurat bearing luhur jeung roll luhur pikeun ngaleungitkeun gap.Compared kalawan ngagiling brand biasa, kaunggulan pondok. ngagiling garis stress téh nya éta shortens loop stress sarta ngaronjatkeun rigidity tina ngagiling, sahingga meunangkeun produk precision tinggi. Desain Compact, ukuran leutik, beurat hampang, simplify assembly, ngurangan loba karya dasar; Nalika ring roll diganti salila rolling, pituduh jeung alat hansip anu diteundeun dina posisi aslina tur teu perlu diropéa sarta move.The simétris disaluyukeun roll gap ensures garis rolling dibereskeun sahingga prolongs umur pituduh jeung alat hansip.(1) The pondok. ngagiling garis stress ieu dilengkepan leuwih ti dua sét gulungan.Robah roll nyaéta ngaleupaskeun roll set heubeul jeung ngaganti roll set anyar, nu merlukeun loba suku cadang, kaasup gulungan, bearing perumahan, rod tarikan, cacing gear box, cacing, jeung sajabana, nu rélatif ngaronjatkeun biaya.(2 ) Alatan gaya beurat dina nut dipencet sarta ngagantian merenah, bisi karuksakan, sakabeh set gulungan sarta kotak gear cacing kudu diganti.(3) The pondok garis stress ngagiling bagian tina precision processing tinggi, diperlukeun. alat-alat ngolah precision tinggi.

"


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami