Produk

  • Crank flying shear

    Engkol ngalayang geser

    alat-alat produksi parusahaan utamana dipaké dina rolling ngagiling, alat-alat nu bisa ngahasilkeun bar, kawat, baja, strip baja, kaluaran ti 10.000 ton / taun ka 500.000 ton / taun:
  • Ancillary Equipment

    Parabot Ancillary

    • Modél: 50 ton ~ 500 ton
    • Lebar motong: 800 ~ 1500
    • Bahan tina agul geser: H13
    • kakuatan motor: 5.5 ~ 35KW
    • pedaran produk: geser buaya téh cocog pikeun geser tiis rupa-rupa wangun bagian baja jeung sagala rupa struktur logam di pausahaan recovery logam, pabrik besi tua jeung smelting na casting usaha.
  • mill roll

    gilinding roll

    • Teu karasa: HSD58-80
    • Ukuran:φ280-800
    • Panjang machining maksimum: 6000mm
    • pedaran produk: roller mangrupa bagian penting tina bai ngagiling baja mesin rolling.Ieu USES tekanan dihasilkeun ku sapasang Du atawa grup gilinding gulung baja.D Ieu utamana kapangaruhan ku statik jeung statik
  • Vertical rolling mill

    Ngagiling rolling nangtung

    • Modél: 250-650
    • Ukuran:φ280-800
    • Ukuran Billet: 60 × 60 ~ 250 × 250
    • kakuatan motor: 130 ~ 1000KW
    • pedaran produk: Roughing ngagiling pikeun produksi rupa steels
  • Continuous Casting Machine

    Mesin Casting kontinyu

    • Laju ngagambar: 1,5m-4m / mnt
    • Ukuran taman billet:φ60~φ250
    • Ukuran Billet: 60 × 60 ~ 250 × 250
    • Modél: R3000~R8000
    • Katerangan produk: Prosés produksi mesin casting kontinyu.Suhu tinggi molten steel casting kontinyu kana hiji atawa susunan kapang tambaga cai-tiis, baja sapanjang laun solidified kana cangkang sabudeureun.
  • Steel rolling equipment 01 (Rolling mill column)

    Parabot ngagulung baja 01 (Kolom ngagiling ngagiling)

    Modél: 250-650
    Bahan: baja tuang kualitas luhur
    gilinding roll diaméterna: φ280-700

  • Continuous rolling mill(High stiffness)

    Rolling mill kontinyu (kaku tinggi)

    • Modél: 250-650
    • Ukuran:φ280-800
    • Ukuran Billet: 60 × 60 ~ 250 × 250
    • Laju Rolling: 3m~35m/s
    • pedaran produk: Ngagiling rolling kontinyu pikeun produksi rupa steels
  • Intermediate frequency induction furnace

    tungku induksi frékuénsi panengah

    Daya lebur: 700KW-8000KW
    Waktu lebur: 40 nepi ka 90 menit
    Suhu lebur: 1700
    Kapasitas tungku: 1Ton-12 ton
    Katerangan produk: Alat pikeun ngarobah logam nonferrous kana cair

  • mill roll (Rolling die, alloy material)

    ngagiling roll (Rolling paeh, bahan alloy)

    Bagian kerja utama jeung parabot pikeun deformasi palastik kontinyu tina logam dina rolling mill.The roll utamana diwangun ku awak roll, beuheung roll jeung aci head.The awak roll teh bagian tengah roll nu sabenerna aub dina rolling logam. Mibanda cylindrical lemes atawa grooved surface.The beuheung roll dipasang dina bearing jeung gaya rolling ieu dikirimkeun ka pigura ngaliwatan perumahan bearing jeung pencét-handap device.The sirah aci tungtung transmisi disambungkeun w ...
  • Three high rolling mill(High stiffness)

    Tilu ngagiling rolling tinggi (kaku High)

    Roughing ngagiling pikeun produksi rupa steels Alat produksi parusahaan utamana dipaké dina rolling ngagiling, alat-alat nu bisa ngahasilkeun bar, kawat, waja, strip baja, kaluaran ti 10.000 ton / taun ka 500.000 ton / taun:
  • Short stress high stiffness rolling mill

    Stress pondok tinggi stiffness rolling ngagiling

    • Modél: 250-650
    • Bahan: baja tuang kualitas luhur
    • gilinding roll diaméterna: φ280-700
    • Katerangan produk: Steel rolling, smelting, casting, pemanasan, rolling mill, tungku frékuénsi panengah, mesin casting kontinyu, tungku pemanasan, roll
  • Wear parts of continuous casting machine

    Ngagem bagian tina mesin casting kontinyu

    aliran prosés utama nyaéta: ti molten steel ladle outflow, mimiti kana tundish nu, lajeng kana arc crystallizer, kabentuk dina crystallizer slab roller gerakan handap sapanjang busur, gerakan arc ku cooling semprot cai, nepi ka solidified lengkep atawa parsial, lajeng casting ka titik tangent horizontal kana mesin, teras nganggo seuneu motong stang slab motong panjangna, ti loading.My parusahaan kontinyu produksi mesin casting tina billet utamana boga, billet, taman ...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2