Warta Industri

  • Nyimpulkeun kaunggulan jeung ciri dasar ngagiling rolling tiis

    A ngagiling rolling tiis nyaéta mesin anu ngagunakeun tekanan pikeun ngolah bahan logam.Ngagiling rolling tiis ngagunakeun motor pikeun nyered bar baja, sarta roll beban-bearing jeung roll karya ngagiling rolling tiis babarengan nerapkeun gaya ka dua sisi bar baja.Ieu tipe anyar baja tiis roll ...
    Maca deui
  • Naon anu kudu nengetan salila shutdown tina gilinding rolling

    Dina prosés produksi ngagiling rolling, nalika aya kagagalan eureun pikeun pangropéa atawa lamun perlu Cicing turun dina kaayaan darurat, naon anu kudu nengetan sanggeus ngagiling rolling dieureunkeun?Dinten, abdi bakal babagi sareng anjeun analisis ringkes.1. Saatos rolling mill eureun, eureun ...
    Maca deui
  • Working characteristics and classification of the rollers

    ciri gawé sarta klasifikasi rollers

    Rolling nyaéta prosés produksi rolling ku gaya gesekan kabentuk antara rolling roll kana gabungan rolling sarta ngabalukarkeun komprési ngahasilkeun deformation.The palastik Tujuan rolling nya éta méré bahan digulung bentuk nu tangtu, ukuran, jeung performance.Th. ..
    Maca deui