ciri gawé sarta klasifikasi rollers

Rolling nyaéta prosés produksi rolling ku gaya gesekan kabentuk antara rolling roll kana gabungan rolling sarta ngabalukarkeun komprési ngahasilkeun deformation.The palastik Tujuan rolling nya éta méré bahan digulung bentuk nu tangtu, ukuran, jeung performance.The roll mangrupa bagian penting nu langsung kontak jeung bagian rolling dina ngagiling baja jeung ngabalukarkeun deformasi palastik tina logam.Ieu oge bagian consuming.Cai mibanda dampak hébat kana indikator produksi tinggi, kualitas luhur sarta konsumsi low dina produksi rolling baja.Dina raraga ngaronjatkeun proses rolling, rollers dina parabot rolling biasana dipaké ku casting atanapi forging.Guangxi Runxiang mesin sarta Equipment Manufaktur Co., Ltd., pikeun mastikeun paménta konsumsi produksi baja rolling.

nfdd
asbd

I.Working ciri gilinding

1) Bisa nanggung tekanan rolling hébat sarta torsi nalika digawé, sarta kadangkala boga beban dinamis, kayaning nalika ngagiling rolling awal jalan, roller nu ngasuh gaya inersia hébat sarta dampak.
2) Tiasa dianggo dina suhu luhur atawa suhu luhur variation.Due ka suhu rolling tinggi na cooling cai, roll ieu diputer, panas tur tiis, jadi retakan sarta retakan anu laun dihasilkeun dina stress alik.Under kaayaan rolling tiis, anu. tekanan rolling tiis beurat pisan, jadi kaayaan gawé ogé beurat pisan.
3) Salaku roll terus dipaké salila rolling, kualitas rolling bagian jeung kahirupan rolling.

sfdbnrfh

II.Klasifikasi Roller

Ieu bisa dibagi kana tilu jenis dumasar kana jenis ngagiling.
1. Liang-tipe roll dipaké pikeun rolling badag, sedeng, leutik, rupa-rupa baja, kawat jeung billet rolling primér, kalawan alur rolling engraved on roll pikeun ngabentuk bagian rolling.
2. The datar rolling plat sabuk ngagiling roller milik kategori ieu.Dina raraga mastikeun yén bagian roll boga tipe plat alus, permukaan roll dijieun kana rada gilinding atawa kerung tipe roll.
3. husus gilinding Hal ieu dipaké pikeun perforators, gilinding kabayang na rollers husus sejenna, sarta rollers boga rupa-rupa wangun béda.

gn3rqw

waktos pos: Jan-04-2022