Naon anu kudu nengetan salila shutdown tina gilinding rolling

Dina prosés produksi ngagiling rolling, nalika aya kagagalan eureun pikeun pangropéa atawa lamun perlu Cicing turun dina kaayaan darurat, naon anu kudu nengetan sanggeus ngagiling rolling dieureunkeun?Dinten, abdi bakal babagi sareng anjeun analisis ringkes.

1. Saatos ngagiling rolling eureun, eureun nyoco baja, sarta neukteuk off stock rolling online ku motong gas pikeun nyingkahan roller keur stressed sarta ngabalukarkeun karuksakan.

2. Lamun ngagiling rolling perlu Cicing turun pikeun lila, métode pangalusna nyaéta pikeun muka sistem lubrication tetep bearing utama lubricated, lajeng ngégél eta di pikeun nyegah lebu jeung lebu ti ngasupkeun bearing nu.

3. Neukteuk off catu daya tina rolling ngagiling jeung alat bantu.

4. Solokan cai dina pipa cooling pikeun nyegah katirisan sarta cracking tina pipa cooling nalika cuaca tiis.

5. Nangtayungan sistem lubrication, motor, clutch hawa sarta drive slow tina lebu, tapi ulah ngégél eta teuing pageuh ulah akumulasi Uap.Paké manaskeun leutik atawa bohlam hansip pikeun nyegah Uap build-up.

6. Teundeun kantong desiccant dina sakabéh kontrol jeung panels listrik pikeun nyegah akumulasi Uap jeung aman ngégél panel kontrol.

Titik di luhur anu kedah diperhatoskeun nyaéta pabrik ngagulung baja kedah diperhatoskeun khusus.Ngan ku ngalakonan pakasaban alus dina karya pangropéa salila shutdown tina ngagiling rolling, parabot rolling bisa hadé ngalengkepan tugas produksi salila periode produksi, ngaronjatkeun efisiensi rolling, sarta manjangkeun rolling ngagiling.hirup jasa!


waktos pos: Mar-11-2022