Nyimpulkeun kaunggulan jeung ciri dasar ngagiling rolling tiis

A ngagiling rolling tiis nyaéta mesin anu ngagunakeun tekanan pikeun ngolah bahan logam.Ngagiling rolling tiis ngagunakeun motor pikeun nyered bar baja, sarta roll beban-bearing jeung roll karya ngagiling rolling tiis babarengan nerapkeun gaya ka dua sisi bar baja.Ieu mangrupakeun tipe anyar baja tiis rolling parabot processing.Ngagiling rolling tiis bisa ngahontal tujuan rolling tiis-digulung ribbed bar baja diaméter béda ku cara ngarobah ukuran celah antara dua gulungan.

Ngagiling rolling tiis bisa ngolah rod kawat panas-digulung sarta coils panas-digulung kalayan diaméter 6,5 mm nepi ka 12 mm kana tiis-digulung ribbed bar baja kalayan diaméter rengse 5 mm nepi ka 12 mm.Bar baja ribbed tiis-digulung digulung ku ngagiling rolling tiis mangrupakeun produk ngagantian tina kawat baja low-karbon tiis-digambar dina anggota beton prestressed.Dina struktur beton tuang-di-tempat, bar baja kelas I bisa diganti pikeun ngahemat baja.Ieu salah sahiji steels tiis-digarap hadé tina jenis sarua.Lamun pangaturan speed teu diperlukeun salila prosés rolling tina ngagiling rolling tiis, hiji motor AC bisa dipaké;lamun pangaturan speed diperlukeun salila prosés rolling tina ngagiling rolling tiis, motor DC bisa dipaké.

Lubrication tina pabrik rolling tiis boga tilu bagian:

1. Ieu teh lubrication gear unggal gearbox, sababaraha boga sistem lubrication pikeun tiap gearbox utama, sarta sababaraha babagi stasiun lubrication pikeun sababaraha gearboxes utama;

2. Ieu teh lubrication of bearing nu, sababaraha anu lubrication gajih, sarta sababaraha anu lubrication minyak jeung gas;

3. Ieu téh mangrupa lubrication prosés salila rolling.

Bantalan anu dipilih pikeun réduksi khusus pikeun pabrik rolling tiis umumna dipilih tina FAG.Kaunggulan jeung karakteristik pabrik rolling tiis: Rolling tiis pabrik dijieun ku tiis-gambar jeung tiis-rolling kelas I panas-digulung Q235 baja buleud pikeun ngahasilkeun spiral ngawangun bar baja.parabot mékanis.Dina prosés rolling tiis-digulung ribbed bar baja, parabot ngagiling tiis-rolling bisa sakaligus tiis-ngagawekeun nu Lungsi sarta weft arah tina logam dasar.Dina premis nahan kasaimbangan relatif jeung stabilitas produk di wewengkon sentral tina cross-bagian aslina, éta bisa ngaronjatkeun daya tahan kana posisi jeung komprési.Dina waktu nu sarua, eta masih nahan sipat elongation cukup, ku kituna parameter geometric tina tiis-digulung ribbed bar baja (rolling ketebalan, bagian rubak-to-ketebalan ratio, réduksi aréa jeung pitch) jeung opat indikator bahan (kakuatan tensile, kondisional). nilai ngahasilkeun), elongation na bending tiis) bisa dipaké dina wangunan industri jeung sipil penting kalayan tingkat kaamanan, nyimpen baja jeung ngurangan harga wangunan.The cold rolling mill diwangun ku struktur kerja sareng struktur transmisi.Di antarana: 1. Mékanisme kerja diwangun ku pigura, roll, roll bearing, mékanisme adjustment roll, alat pituduh, rolling korsi jeung bagian séjén.2. Mékanisme transmisi diwangun ku pigura gear, reducer, roll a, aci gandeng, gandeng jeung bagian séjén.


waktos pos: Mar-11-2022