Mastikeun ngalaksanakeun manajemén jeung pangropéa tina mesin rolling baja jeung alat

Ngembangkeun gancang tina widang industri geus dibawa beuki loba mesin jeung alat kana widang baja.Dina taun anyar, aplikasi sinambung elmu modern jeung téhnologi dina widang industri geus greatly ningkat tingkat industri mechanization.Steel parabot rolling milik jenis pakakas mékanis beurat.Rolling baja nyaéta runtuyan prosés operasi dihasilkeun ku cara ngarobah tekanan tina ingot na billet ngaliwatan rotasi kontinyu rolling roll.Nowadays, manajemén poean tur pamaliharaan parabot rolling baja geus jadi bagian penting tina manajemen mékanis perusahaan, utamana sababaraha bagian konci parabot rolling baja, kayaning kotak aci, bearing, jeung sajabana, sarta manajemén poean biasa tur pamaliharaan kudu dilaksanakeun, ku kituna pikeun mastikeun operasi aman tur stabil tina parabot rolling baja.

abqb

Sacara umum, hese akurat nangtoskeun ku mata taranjang dina gagalna alat rolling baja.Gagalna pakakas rolling baja perlu pinuh mertimbangkeun faktor di loba aspék, kayaning speed sabenerna pakakas rolling baja, kualitas bahan baku, kategori baja, jsb. Dina waktos anu sareng, perlu ngagunakeun rupa-rupa pangaweruh pikeun nangtoskeun naha sesar parabot rolling baja, dijumlahkeun up nyaéta ngaliwatan alat ngawaskeun relevan pakakas rolling baja digawé kaayaan ngawaskeun real-time, sarta manggihan kaayaan abnormal tina masalah, lajeng nyandak ukuran sasaran pikeun ngajawab, ku tanaga widang pikeun ngarekam data ieu. , ku insinyur mariksa jeung marios gambar.

Ukuran manajemén sareng pangropéa harian tina bantalan
Pangropéa poéan bearing relatif basajan, nu bisa ngagambarkeun naha lepat tina parabot rolling baja nurutkeun kinerja sarta kualitas bearing.And nalika lapisan pelindung diatur, beungeut lapisan pelindung ieu rutin cleaned nepi ka Ngahindarkeun najis jeung minyak napel na alat rolling baja dina lapisan pelindung, sahingga mangaruhan kualitas produksi produk rolling baja.Dina waktos anu sami, dina tahap pangropéa, mastikeun yén permukaan lapisan pelindung alloy lemes sareng tanpa pori sareng tilep.

Ukuran manajemén sareng pangropéa harian tina ubin aci alloy
Sateuacan manajemén sareng pangropéa, perusahaan kedah ngarumuskeun sistem pamariksaan sareng pangropéa anu saluyu, sareng nyiapkeun rencana darurat, pikeun mastikeun yén alat-alat baja ngagulung henteu gagal kusabab ruksakna ubin aci alloy. Kotak alloy aci, perlu pikeun mastikeun lubrication alus antara Kotak alloy aci jeung aci, pilih pelumas lumrah, kerok jeung burrs lemes ulah maké jeung kagagalan Kotak alloy aci.

Saluyukeun bearing clearance cukup
Salila karya scraping, gap bearing perlu disaluyukeun regularly.The adjustment of bearing gap bisa diukur ku colokan gauge, mikrométer sarta parabot tekanan kalungguhan, sarta gap bearing bisa disaluyukeun nurutkeun speed rotational sabenerna sarta kapasitas bearing of steel rolling. parabot.

Ngalaksanakeun pamariksaan sareng perawatan rutin
inspeksi biasa tur pamaliharaan bagian séjén pakakas rolling baja, sarta rékaman inspeksi, kayaning bearing maké jeung maké bagian dina steel rolling equipment.When mariksa jeung ngukur jarak bearing, perlu pikeun mastikeun yén parabot rolling baja aya dina stabil. kaayaan operasi atawa kaayaan shutdown.

Téknologi inpormasi modéren dianggo pikeun nganalisis sareng ngolah data kasalahan
Dina manajemén poéan jeung pangropéa pakakas rolling baja, guna mastikeun manajemén leuwih efisien sarta karya pangropéa, perlu ngagunakeun pinuh ku téhnologi informasi modern sarana pikeun ngawas status operasi sarta parameter relevan sasuai, sarta pikeun nyegah kajadian. kagagalan alat rolling baja ngaliwatan analisis ilmiah sarta ngolah data.


waktos pos: Jan-04-2022