Téknologi purifikasi gas knalpot tina rékayasa rolling baja

Produk baja rolling téh rupa-rupa produk, sarta prosés perlakuan béda bakal ngahasilkeun gas runtah ngabahayakeun ngabalukarkeun polusi lingkungan, nu teu ngan ngabalukarkeun ngarugikeun ka kaséhatan manusa, tapi ogé ngabalukarkeun éfék goréng dina kualitas alat jeung products.However, saméméh 1980s, ampir euweuh sistem perlakuan gas knalpot séjén pikeun rékayasa rolling baja, iwal sistem purifikasi tina tank cuci asam.

Kalayan perbaikan standar émisi polutan hawa nasional sareng standar sanitasi lingkungan, kasadaran masarakat ngeunaan perlindungan lingkungan sareng kasadaran ningkat masalah konsumsi énérgi, ogé parobihan prosés ngagulung baja sareng ningkatkeun laju operasi alat, kumaha carana ngajawab. masalah polusi lingkungan rolling baja geus beuki prihatin ku leuwih people.Iron sarta perusahaan baja geus ngaronjat investasi dina pengobatan baja rolling gas runtah, nyetél sistem purifikasi tanpa sistem purifikasi gas runtah, sarta dirombak purifikasi gas runtah ditinggalkeun. system.All ieu geus dibawa kasempetan bisnis pikeun karya panyalindungan lingkungan, sarta ogé nempatkeun maju requirements.This luhur ngajadikeun desain sistem purifikasi gas runtah teu ngan pikeun minuhan sarat panyalindungan lingkungan, tapi ogé nurutkeun ciri béda unggal proyék jeung kabutuhan konsumén, di saving investasi, hemat konsumsi énergi, kaamanan sistem jeung dipercaya tilu aspék kasaimbangan komprehensif, pikeun manggihan solusi pangalusna.

sagasdbs

Panutup bubu gas buang ekslusif
Panutup pemurnian gas limbah penting dina sistem salaku alat inti pikeun purification.Due gas runtah. Kusabab kaayaan kompléks sabudeureun pabrik, éta leuwih hese mendesain traps gas flue. Ideologi guiding ngarancang bubu gas flue nyaeta papanggih kempelan gas flue ka extent maksimum, sarta teu nyieun mudal gas haseup tina panutup haseup, tapi ogé pikeun mempermudah operasi prosés rolling baja operasi, sarta guna ngahemat investasi, panutup kudu jadi leutik-gancang. .sakali-kali dibahas sareng operator rolling mill dina prosés operasi normal, kabiasaan operasi, ngawaskeun sesar operasi, syarat pangropéa alat-alat, sarta diukur dina loka, nyetél panto gancang pikeun awak pikeun niténan operasi unit jeung gancang ngaleungitkeun leutik. faults, ngurangan waktu parkir jeung ngaronjatkeun efisiensi produksi.

Ngarancang rupa-rupa sistem purifikasi gas knalpot cocog sareng alat purifikasi anu béda
Husus, éta ngawengku sistem purifikasi gas flue tina plat strip ngagiling rolling panas, ngagiling rolling kontinyu, ngagiling rolling tiis, mesin leveling tur mesin las, garis pickling kontinyu, meresihan bagian tina mundur kontinyu sarta Unit galvanized, purifikasi gas runtah kamar palapis warna. , Jeung sistem panyabutan lebu of straightening skala breaker, etc.These garis produksi ngahasilkeun gas haseup ngandung rupa komponén béda, kayaning halimun minyak, lebu, gas asam, gas alkali, sarta pangleyur organik volatiles.MCC Jingcheng ahli teknis pikeun gas knalpot béda, cocog parabot purifikasi béda, ti nyampurkeun sagala jinis asam-alkali halimun cuci munara pikeun nyampurkeun zat organik alat adsorption karbon diaktipkeun, ti filter kabut minyak pikeun nyampurkeun halimun cai lebu baseuh palastik ngaduruk dewan lebu collector, mendesain sistem purifikasi minuhan sarat, ngolah. konsentrasi émisi lebu tina 100mg / Nm3 ka 10mg / Nm3, leuwih luhur batan env nasionalSalaku tambahan, standar panyalindungan ironmental, insinyur alat ogé parantos ngembangkeun séri perawatan lebu produk kolektor debu kantong lawon, lumaku pikeun syarat sistem ukuran anu béda, pikeun nyumponan panangtayungan lingkungan nasional sareng syarat sanitasi lingkungan.

Téknologi refrigerasi uap / limbah gas buang
Dina énergi beuki berharga dinten ieu, énergi kudu leuwih éféktif disebarkeun sarta dipaké ti ever.In wewengkon nu peryogi pemanasan, sanggeus pemanasan usum tiis, uap pikeun pemanasan rich.The aplikasi tina téhnologi refrigeration uap ieu éféktif dilarapkeun ka uap pemanasan euyeub dina usum panas. .Cai beku dihasilkeun tina litium bromida nyerep Unit refrigeration kalawan uap salaku sumber panas, nu dipaké dina sistem AC terpusat, ngaganti Unit AC kalawan kakuatan salaku source.Steam condensate énergi pulih ngaliwatan alat recovery condensate. .Dina watesan desain sistem, alat-alat perlakuan cai, pangiriman / alat knalpot, pipa cai sarta saluran hawa ogé taktak fungsi pamakéan dina usum tiis jeung summer.Transfer pipa cai beku dina waktu usum panas, ngarobah kana jaringan pipa pemanasan dina usum tiis, sarta mindahkeun panas. cai diperlukeun dina winter.End parabot keur angin tiis dina usum panas, angin panas dina usum tiis.


waktos pos: Jan-04-2022