Warta

  • Nyimpulkeun kaunggulan jeung ciri dasar ngagiling rolling tiis

    A ngagiling rolling tiis nyaéta mesin anu ngagunakeun tekanan pikeun ngolah bahan logam.Ngagiling rolling tiis ngagunakeun motor pikeun nyered bar baja, sarta roll beban-bearing jeung roll karya ngagiling rolling tiis babarengan nerapkeun gaya ka dua sisi bar baja.Ieu tipe anyar baja tiis roll ...
    Maca deui
  • Naon anu kudu nengetan salila shutdown tina gilinding rolling

    Dina prosés produksi ngagiling rolling, nalika aya kagagalan eureun pikeun pangropéa atawa lamun perlu Cicing turun dina kaayaan darurat, naon anu kudu nengetan sanggeus ngagiling rolling dieureunkeun?Dinten, abdi bakal babagi sareng anjeun analisis ringkes.1. Saatos rolling mill eureun, eureun ...
    Maca deui
  • Exhaust gas purification technology of steel rolling engineering

    Téknologi purifikasi gas knalpot tina rékayasa rolling baja

    Steel rolling produk anu rupa-rupa produk, sarta prosés perlakuan béda bakal ngahasilkeun gas runtah ngabahayakeun ngabalukarkeun polusi lingkungan, nu teu ngan ngabalukarkeun ngarugikeun ka kaséhatan manusa, tapi ogé ngabalukarkeun éfék goréng dina kualitas pakakas sarta products.However, bef ...
    Maca deui
  • Working characteristics and classification of the rollers

    ciri gawé sarta klasifikasi rollers

    Rolling nyaéta prosés produksi rolling ku gaya gesekan kabentuk antara rolling roll kana gabungan rolling sarta ngabalukarkeun komprési ngahasilkeun deformation.The palastik Tujuan rolling nya éta méré bahan digulung bentuk nu tangtu, ukuran, jeung performance.Th. ..
    Maca deui
  • Strictly implement the management and maintenance of steel rolling machinery and equipment

    Mastikeun ngalaksanakeun manajemén jeung pangropéa tina mesin rolling baja jeung alat

    Ngembangkeun gancang tina widang industri geus dibawa beuki loba mesin jeung alat kana widang baja.Dina taun-taun ayeuna, aplikasi kontinyu élmu sareng téknologi modéren dina widang industri parantos ningkat pisan tingkat mékanika industri ...
    Maca deui