gilinding roll

  • mill roll

    gilinding roll

    • Teu karasa: HSD58-80
    • Ukuran:φ280-800
    • Panjang machining maksimum: 6000mm
    • pedaran produk: roller mangrupa bagian penting tina bai ngagiling baja mesin rolling.Ieu USES tekanan dihasilkeun ku sapasang Du atawa grup gilinding gulung baja.D Ieu utamana kapangaruhan ku statik jeung statik
  • mill roll (Rolling die, alloy material)

    ngagiling roll (Rolling paeh, bahan alloy)

    Bagian kerja utama jeung parabot pikeun deformasi palastik kontinyu tina logam dina rolling mill.The roll utamana diwangun ku awak roll, beuheung roll jeung aci head.The awak roll teh bagian tengah roll nu sabenerna aub dina rolling logam. Mibanda cylindrical lemes atawa grooved surface.The beuheung roll dipasang dina bearing jeung gaya rolling ieu dikirimkeun ka pigura ngaliwatan perumahan bearing jeung pencét-handap device.The sirah aci tungtung transmisi disambungkeun w ...