ngagiling roll (Rolling paeh, bahan alloy)

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Bagian kerja utama jeung parabot pikeun deformasi palastik kontinyu tina logam dina rolling mill.The roll utamana diwangun ku awak roll, beuheung roll jeung aci head.The awak roll teh bagian tengah roll nu sabenerna aub dina rolling logam. Mibanda cylindrical lemes atawa grooved surface.The beuheung roll dipasang dina bearing jeung gaya rolling ieu dikirimkeun ka pigura ngaliwatan perumahan bearing jeung pencét-handap device.The sirah aci tungtung transmisi disambungkeun jeung base gear. ngaliwatan aci nyambungkeun, sarta momen rotasi motor ditransferkeun ka roll teh.

Gulungan bisa disusun dina bentuk dua, tilu, opat atawa leuwih gulungan dina pigura ngagiling.

"

Aya rupa-rupa métode klasifikasi pikeun rollers, utamana kaasup: (1) Numutkeun jenis produk, aya strip roll, bagian roll, kawat roll, jsb (2) Numutkeun posisi roll di.ngagiling rollingruntuyan, aya roll kosong, roll kasar, pagawean roll, jeung sajabana; (3) Nurutkeun kana fungsi roll, aya roller skala-megatkeun, roller perforating, roller leveling, jeung sajabana; (4) Numutkeun bahan roll nyaeta dibagi kana roll baja, roll beusi tuang, roll carbide, roll keramik, jeung sajabana; (5) Numutkeun métode manufaktur, éta bisa dibagi kana casting roll, forging roll, surfacing roll, leungeun baju roll, jeung sajabana; (6) Nurutkeun kana kaayaan baja digulung, aya roll panas, roll tiis rupa klasifikasi bisa digabungkeun pikeun masihan harti leuwih spésifik roll teh, kayaning centrifugal tuang kromium tinggi beusi matak roll digawé pikeun panas digulung baja strip.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk