tungku pemanasan

  • Heating equipment (Continuous energy saving type)

    Alat-alat pemanasan (tipe hemat énergi kontinyu)

    • Katerangan produk: Steel rolling, smelting, casting, pemanasan, rolling mill, tungku frékuénsi panengah, mesin casting kontinyu, tungku pemanasan, roll
  • heating furnace (Continuous, automatic)

    tungku pemanasan (kontinyu, otomatis)

    ◆ utamana dipaké pikeun manaskeun kosong saméméh rolling;◆ ngadopsi patén multi-strand struktur jet, téhnologi durukan dispersi seuneu;◆ kualitas pemanasan téh alus, beda suhu antara bagian jeung arah panjang billet leutik.◆ ukur pemanasan luhur, umumna. dipaké pikeun ketebalan 150 mm handap pemanasan kosong; The ◆ adopts téhnologi kontrol P-HTAC, adopts PLC HMI sistem kontrol disebarkeun, kontrol hawa akurat, durukan leuwih cukup, sarta ...