Rolling mill kontinyu (kaku tinggi)

Katerangan pondok:

  • Modél: 250-650
  • Ukuran:φ280-800
  • Ukuran Billet: 60 × 60 ~ 250 × 250
  • Laju Rolling: 3m~35m/s
  • pedaran produk: Ngagiling rolling kontinyu pikeun produksi rupa steels


Rincian produk

Tag produk

Steel rolling, smelting, casting, pemanasan, rolling ngagiling, tungku frékuénsi panengah, mesin casting kontinyu, tungku pemanasan, roll.

Ciri struktur mékanis tina ngagiling garis stress pondok.

The ngagiling garis stress pondok mangrupakeun jenis ngagiling stiffness tinggi, dina prosés rolling, gaya internal disababkeun ku gaya rolling shortens sapanjang sebaran loop stress unggal bagian bearing.

Ngagiling utamana diwangun ku assembly Sistim roll, mékanisme adjustment gabungan roll, mékanisme adjustment axial, assembly rod tarikan jeung saterusna.

Majelis sistem roll
2 kalayan opat bantalan silinder pondok, umur bantalan panjang, kapasitas angkut ageung, tapi opat bantalan silinder pondok tiasa nanggung gaya radial, teu tiasa nanggung gaya axial, janten ogé bantalan bola kontak sudut dua kali dianggo pikeun nanggung gaya axial. , Salaku hasil tina opat kolom pondok cylindrical bearing ring luar bébas muncul, ku kituna bunderan bisa diatur dina beuheung roll, cingcin luar tiasa dina bearing beban munggaran, nyorong bearing dina beuheung roll jeung batin. ring, jeung roll bearing assembly jadi bearing sorangan ti assembly nu.

Ieu bisa ditempo ti assembly nu bearing na bearing perumahan aya dina stress alus, sarta alatan ngagiling rolling geus ngaleungitkeun screw tekanan dina beban kentel, éta adopts opat jajar bearing cylindrical pondok, nu ngajadikeun bearing biruang stress seragam jeung ngurangan. setrés, jadi hirup bearing nyata ningkat dibandingkeun jeung gilinding .

mékanisme adjustment Axial
Mékanisme disambungkeun ku gandeng universal ngaliwatan leungeun baju aci pikeun adjustment axial éksternal.

Mékanismena gampang disaluyukeun sareng desain strukturna nyaéta Ying énggal.

Pencét handap nut jeung gasket buleud
Nut mencét disambungkeun ka perumahan ku screw baku, nyaeta, nut mencét teu bisa muterkeun nu aya kaitannana ka perumahan.

Nalika rod dasi rotates, nut handap drive korsi bearing naek na ragrag pikeun ngawujudkeun adjustment of gap roll.

Nut mencét sahandapeun gaya hébat dina sakabéh bagian, sarta éta teu merenah pikeun ngaganti.Aya gesekan antara adjustment jeung gerakan relatif tina screw rod tarikan, jadi maké bahan tahan dipilih.

Sanajan kitu, dibandingkeun jeung rod dasi, bahan nut kudu rada inferior ti bahan rod dasi kusabab pabrik basajan sarta volume leutik.

Casting parunggu ieu dipaké pikeun mencét kacangan pikeun nyegah beungeut Tonjolan ti gluing.

The gasket buleud ACTS salaku titik hinge ditéang jeung nut dipencet.

Nalika rod tarikan kapaksa jadi aslant alatan adjustment axial of bearing perumahan atawa kasalahan instalasi, anu Pad buleud ngamungkinkeun sauntuyan leutik ayun tina rod tarikan ngurangan beban ujung bearing sarta ngaronjatkeun kahirupan bearing.Pad buleud kedah nyumponan sarat karasa sareng résistansi ngagem permukaan, janten 40C rN iM O dipilih salaku bahan pad buleud.

5 roll seam mékanisme nyaluyukeun
Mékanisme nyaluyukeun gap roll dipaké pikeun nyaluyukeun ukuran gap roll.

Kusabab stroke adjustment relatif leutik, sarta teu perlu disaluyukeun remen, jadi pamakéan manual atawa tekanan motor hidrolik handap, alat ngagunakeun rasio transmisi badag gear cacing jeung deceleration cacing, jadi ngahemat usaha, struktur kompak.

Gambar 1 salaku diagram prinsip mékanisme adjustment gap roll, dilaksanakeun ku susunan cacing gear jeung cacing drive rod rotasi roll adjustment gap, nyaéta opat cacing kabayang engages jeung cacing panjang, unggal cacing gear jeung uas pikeun roll link konci sistem. , aci cacing dipasang dina gear ring jero jeung gear aci leungeun baju dua clutch toothed, bisa mencet handap, dina waktos anu sareng ogé bisa jadi tekanan sapihak, milih profil huntu of spline clutch huntu, huntu nu bisa lulus torsi gedé tur gampang pikeun meshing.

Saatos adjustment mékanisme mencét, gear cacing sareng mékanisme transmisi cacing tiasa ngonci diri.

Ieu bisa ditempo ti mékanisme roller joint nyaluyukeun yén produk precision tinggi diala, runtah rolling diréduksi, sarta ngahasilkeun produk ngagiling ngaronjat alatan ngaleupaskeun screw mencét, salajengna pondok loop stress, sarta ngaronjatkeun rigidity nu. tina gilinding.

alat-alat produksi parusahaan utamana dipaké dina rolling ngagiling, alat-alat nu bisa ngahasilkeun bar, kawat, baja, strip baja, kaluaran ti 10.000 ton / taun ka 500.000 ton / taun:

"


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami