mesin casting kontinyu

  • Continuous Casting Machine

    Mesin Casting kontinyu

    • Laju ngagambar: 1,5m-4m / mnt
    • Ukuran taman billet:φ60~φ250
    • Ukuran Billet: 60 × 60 ~ 250 × 250
    • Modél: R3000~R8000
    • Katerangan produk: Prosés produksi mesin casting kontinyu.Suhu tinggi molten steel casting kontinyu kana hiji atawa susunan kapang tambaga cai-tiis, baja sapanjang laun solidified kana cangkang sabudeureun.
  • Wear parts of continuous casting machine

    Ngagem bagian tina mesin casting kontinyu

    aliran prosés utama nyaéta: ti molten steel ladle outflow, mimiti kana tundish nu, lajeng kana arc crystallizer, kabentuk dina crystallizer slab roller gerakan handap sapanjang busur, gerakan arc ku cooling semprot cai, nepi ka solidified lengkep atawa parsial, lajeng casting ka titik tangent horizontal kana mesin, teras nganggo seuneu motong stang slab motong panjangna, ti loading.My parusahaan kontinyu produksi mesin casting tina billet utamana boga, billet, taman ...