Parabot tambahan

  • Crank flying shear

    Engkol ngalayang geser

    alat-alat produksi parusahaan utamana dipaké dina rolling ngagiling, alat-alat nu bisa ngahasilkeun bar, kawat, baja, strip baja, kaluaran ti 10.000 ton / taun ka 500.000 ton / taun:
  • Ancillary Equipment

    Parabot Ancillary

    • Modél: 50 ton ~ 500 ton
    • Lebar motong: 800 ~ 1500
    • Bahan tina agul geser: H13
    • kakuatan motor: 5.5 ~ 35KW
    • pedaran produk: geser buaya téh cocog pikeun geser tiis rupa-rupa wangun bagian baja jeung sagala rupa struktur logam di pausahaan recovery logam, pabrik besi tua jeung smelting na casting usaha.
  • Roller table, Lift table (hydraulic)

    Méja rol, Méja angkat (hidrolik)

    • Roller permukaan rubak: 300mm ~ 2000mm
    • Bahan gear: 45 #, Q345
    • Beurat: 800kg ~ 7000kg
    • Panjangna: Kustomisasi khusus
    • Katerangan produk: Méja Roller mangrupikeun alat-alat utama pikeun ngangkut bagian-bagian gulung dina bengkel gulung.Beuratna kira-kira 40% tina total beurat alat-alat di bengkel rolling sadayana, sareng éta t
  • Speed reducer (transmission speed)

    Pangurangan laju (laju transmisi)

    Fitur produk ZD reducerZD reducer nyaéta tahap tunggal involute cylindrical gear reducer, ZDH mangrupakeun single-stage sirkular sirkular cylindrical reducer gear, ZDSH mangrupakeun single-tahap ganda-circular cylindrical gear reducer.They utamana dipaké pikeun transmisi mékanis pertambangan, metallurgy, semén, konstruksi, industri kimia, jasa rusiah jeung alat mékanis lianna.Laju aci-speed tinggi henteu langkung ti 1500r / mnt, sareng laju sirkular gear henteu langkung ti 18m / s.Karya...