Tentang Kami

factory

Profil Perusahaan

Guangxi Runxiang Machinery Equipment Manufacturing Co., Ltd. diadegkeun dina Méi 2021. Ieu mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi nasional anu khusus dina R&D, manufaktur, penjualan sareng jasa alat-alat produksi baja rolling.Ayeuna, éta boga prosés ngarojong produksi kayaning steelmaking, tuang baja, perlakuan panas, processing mékanis, sarta surfacing las, ngabentuk ranté industri terpadu of smelting, casting, perlakuan panas logam, sarta ngolah mékanis.Parabot utama ngawengku: 3 tungku frékuénsi panengah, 1 centrifuge, 1 nyekel tungku, 1 tungku perlakuan panas, 1 spéktrum analyzer;leuwih ti 30 rupa panggilingan, boring, horizontal, sarta surfacing lathes sarta nguji canggih tur alat inspeksi.Utamana nyadiakeun set lengkep pakakas jeung asesoris pikeun metallurgy, rolling baja, mntejeung industri lianna.Produk diékspor ka Asia Tenggara, Wétan Tengah, Asia Tengah, Eropa sareng nagara sareng daérah sanés.

Dijajah tanah
m² +
Tim Kami
+
Tim Kami
+
gfeqs

Pausahaan nyertakeun wewengkon 20.000 méter pasagi, sarta workshop nyertakeun wewengkon 10.000 méter pasagi.Aya leuwih ti 50 pagawé, kaasup 5 peneliti ilmiah inti jeung 3 insinyur.Bisa ngahasilkeun 1.000 sét rupa-rupa parabot badag, sedeng jeung leutik per taun.Pausahaan ngawangun rencana jasa produksi husus dumasar kana standar internasional, mimitian ti R&D jeung desain, nepi ka manufaktur produk, sarta pamasangan saterusna sarta layanan sanggeus-jualan, nyadiakeun konsumén jeung produk-kelas dunya jeung jasa ngarojong.

Numutkeun strategi ngembangkeun parusahaan, urang bakal ngamekarkeun kana béntang anyar dina industri manufaktur rolling baja domestik sarta jadi hiji merk internasional renowned."Mesin Runxiang" taat kana nilai inti jasa, sarta ngabogaan loba kantor di imah jeung di mancanagara.Pausahaan taat kana filosofi bisnis "customer first, integrity, professionalism, and efficiency" pikeun nyadiakeun konsumén produk jeung jasa kelas dunya.