Wilujeng sumping di Gage Star Alat

Guangxi Runxiang Mesin sareng Peralatan Manufaktur Co., Ltd.Ngagiling produksi utama, alat rolling, roll, tungku pemanasan jeung asesoris pakait.Kusabab ngadegna, parusahaan terus absorbs tur draws palajaran ti métode manajemén canggih internasional, sarta strives pikeun ngahontal "jalma-berorientasi, jalma-berorientasi" filosofi bisnis.

  • company
Steel case medium frequency melting furnace

Kasus baja tungku lebur frékuénsi sedeng

Alat produksi perusahaan nyaéta mai ...
Short stress high stiffness rolling mill

Stress pondok tinggi stiffness rolling ngagiling

Ciri struktur mékanis tina s pondok ...
Continuous rolling mill(High stiffness)

Rolling mill kontinyu (kaku tinggi)

Rolling baja, smelting, casting, pemanasan, roll ...
mill roll (Rolling die, alloy material)

ngagiling roll (Rolling paeh, bahan alloy)

Bagian kerja utama sareng alat pikeun kontinyu ...

Ngartos industri panganyarna
rundingan